هینزا گشتهینزا گشت
فراموشی رمز عبور ؟

مدارک مورد نیاز ویزای شنگن

1

shengen

مدرک یا فتوکپی ناقص = پرونده ناقص = خطر رد درخواست روادید

اصل همه مدارک باید همراه با فتوکپی کامل همه مدارک ارائه شود ، مدارک اصل ( به جز آن هایی که مستقیما” خطاب به سفارت است) پس از مصاحبه مسترد خواهد شد.

حضور شخص درخواست کننده ضروری است مگر برای افرادی صغیری که سن شان کم تر از ۱۲ سال باشد.

مدارک باید به همان ترتیبی در پرونده گذاشته شود که در زیر آمده ، در غیر این صورت ممکن است پرونده رد شود.

  • یک فرم درخواست روادید کوتاه مدت که به زبان فرانسوی یا انگلیسی تکمیل ، امضا و تاریخ خورده باشد.
  • دو عکس رنگی و جدید از چهره در زمینه روشن ( ۵، ۳ در ۵، ۴ سانتی متر ) که چهره ۷۰ تا ۸۰ درصد آن باشد.
  • گذرنامه
  • اعتبار گذرنامه باید حداقل سه ماه پس از پایان اعتبار روادید درخواستی و گذرنامه دارای حداقل ۲ صفحه مهرنخورده باشد و همراه با فتوکپی صفحه شناسایی صاحب گذرنامه ارائه شود.
  • فتوکپی کلیه روادیدهای شنگن که تاکنون دریافت داشته اید ( بر روی گذرنامه فعلی و گذرنامه های قبلی ) و فتوکپی همه مهرهای ورود و خروج.
  • سند هویتی شخصی : شناسنامه (+ فتوکپی از تمام صفحات).
  • اسناد مثبته وضع اجتماعی حرفه ای و تمکن مالی
  • برای حقوق بگیران:
  • ترجمه نامه کارفرما به فرانسه یا انگلیسی.
  • گواهی کار که از تاریخ صدور آن کم تر از یک ماه گذشته باشد و در آن ، سمت و تاریخ استخدام و حقوق ماهانه و تاریخ مرخصی آمده باشد و اعلام دارد که دارنده گواهی در پایان سفر مجددا” به سرکار خود برخواهد گشت.
  • سه فیش آخر حقوق
  • سه پرینت آخر بانکی ( حساب جاری + عنداللزوم حساب پس انداز).
  • برای تجار و بنگاه داران:
  • آگهی ثبت شرکت در روزنامه رسمی و اظهارنامه ثبت در ثبت شرکت ها.
  • کارت بازرگانی یا پروانه کسب.
  • سه پرینت آخر بانکی ( حساب شخصی + حساب حرفه ای).
  • برای مشاغل آزاد:
  • کارت نظام مربوطه و یا کارت حرفه ای سال جاری
  • سه پرینت آخر بانکی ( حساب شخصی + حساب حرفه ای)
  • برای بازنشستگان و کسانی که فعالیت حرفه ای ندارند:
  • اسناد مثبته دریافت مستمری و یا رانت ( برای بازنشستگان).
  • سه پرینت آخر بانکی
  • عنداللزوم اسناد مثبته تمکن مالی و وضع حرفه ای شخصی که هزینه های سفر را تأمین می کند + سند هویتی وی.
  • برای بچه ها و دانشجویان:
  • گواهی تقبل هزینه توسط یکی از والدین.
  • اسناد مثبته تمکن مالی و وضع حرفه ای شخصی که هزینه های سفر را تأمین می کند + سند هویتی وی.
  • ترجمه اجازه والدین به فرانسه یا انگلیسی .
  • اجازه خروج رسمی پدر یا مادر وقتی فرزند بدون پدر خود مسافرت می کند.
  • گواهی اشتغال به تحصیل در مدرسه یا دانشگاه یا گواهی ثبت نام برای سال آینده.
  • بیمه نامه بین المللی پزشکی و بازگشت به کشور مبدأ که بر پوشش هزینه های احتمالی بازگشت به کشور مبدأ به دلیل پزشکی ، درمان پزشکی اورژانس و یا هزینه های بستری اورژانس در سرتاسر فضای شنگن .
  • سند مثبته سفر: رزرو بلیط هواپیمای رفت و برگشت.
  • هزینه تشکیل پرونده: ۶۰ یورو نقد ، ۳۵ یورو برای بچه های بالای ۶ سال و زیر ۱۲ سال .

ملاحظات : ممکن است عنداللزوم مدارکی علاوه بر مدارک بالا نیز درخواست شود ضمن آن که خودتان نیز

 می توانید هر مدرک اضافی را که فکر می کنید به بررسی پرونده تان کمک کند ، ارائه دهید.

 

 

مدارک مورد نیاز برای ویزای شینگن در اکثر کشورهای  حوزه شینگن شبیه به هم است؛ فقط در جزئیات کمی متفاوت است.
مدارکی که باید در روز مصاحبه همراه داشته باشید موارد زیر است:

(در صورت نیاز به  اخذ ویزای شینگن تضمینی داشتن مدارک ذیل الزامی است.)

  • فرم تکمیل‌شده درخواست ویزا

    اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری تکمیل فرم درخواست روادید آن کشور است که باید از سفارت مربوطه به صورت حضوری یا اینترنتی دریافت شود. این فرم را باید به همراه مدارک مورد نیاز دیگر در زمان مصاحبه ارائه دهید.
    توجه: هرچند که این کشورها عضو شینگن هستند و ویزای همه‎شان ویزای شینگن محسوب می‌شود، اما فرم درخواست برای هر کشوری متفاوت است، بنابراین مثلا برای درخواست ویزای آلمان نباید به سفارت فرانسه مراجعه کرد.

  • شناسنامه و کارت ملی

    ترجمه‌ی رسمی شناسنامه و کارت ملی با فتوکپی از تمام صفحات باید حتماً موجود باشد.

  • گذرنامه


    اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بعد از تاریخ درخواست روادید باشد.

    کپی گذرنامه را تنها از صفحات یک و صفحاتی که در آن‌ها  ویزای شینگن خورده تهیه کنید.

  • سه قطعه عکس رنگی

     

    ویژگی‌های ضروری عکس مورد نظر: عکس رنگی، زمینه سفید، تمام رخ، جدید که کاملا با ظاهر فعلی صاحب عکس هم‌خوانی داشته باشد، دو قطعه عکس در ابعاد ۶ در ۴ باشد.
    طبق مقررات شنگن، عکس شما بر روی برچسب ویزا چاپ خواهد شد.

    اسناد ملکی و مدارک شغلی و منابع مالی

  • مدارک شغلی مانند روزنامه رسمی یا جواز کسب و  گواهی اشتغال به تخصیل یا گواهی اشتغال به کار که روی سربرگ رسمی محل کار، با امضای مدیر عامل و ذکر سمت شغلی، حقوق ماهانه و مدت زمان اشتغال به کار باشد.
    لازم است که این مدارک به همراه ترجمه‌شان به سفارت ارائه داده شوند.
  • پرینت حساب بانکی؛ گردش سه ماه آخر و مانده حساب به زبان  انگلیسی بانک و مهر شده باشد.
  •     همراه داشتن اصل و ترجمه سابقه بیمه تامین اجتماعی در صورت داشتن   .
  •          سند ملکی به نام شخص درخواست کننده؛ اصل و ترجمه‌ سند که اصل سند هنگام تحویل بقیه مدارک به مسافر بازگردانده خواهد شد.
  • بلیط پرواز رفت و برگشت به کشور مقصد

    توجه: برای رزرو بلیط هواپیما لازم نیست هزینه‌ای پرداخت ‎شود.

  • بیمه مسافرتی

    برای کل مدت زمان سفر که باید حداقل هزینه ۳۰ هزار یورو را برای هر مسافر پوشش دهد.متقاضیان روادید باید بیمه‌ مسافرت فردی یا جمعی داشته باشند. این بیمه باید هزینه‌های احتمالی بازگشت به میهن تحت مراقبت‌های پزشکی، هزینه‌های احتمالی نیاز به درمان و یا هزینه‌های بیمارستانی اضطراری را پوشش دهد و تا پایان طول اقامت در تمام کشورهای منطقه شینگن معتبر باشد. شرکت بیمه‌گذار باید نماینده‌ای معتبر در کشور مقصد داشته باشد؛ در ضمن شخص دعوت‌کننده در کشور مقصد هم می‌تواند بیمه‌ی مسافرتی را از یک شرکت بیمه در آن کشور بگیرد.


  • برگه تائیدیه رزرواسیون هتل(واچر)

    برای کل مدت اقامت و مطابق با تاریخ بلیط رفت و برگشت.
    این رزروها صرفا برای ارائه به سفارت است و تنها هزینه‌ای جزئی برای انجام رزرواسیون دارند.

  • دعوت‌نامه:

    اصل دعوت‌نامه که شخص دعوت‎کننده از کشور مقصد برای مسافر فرستاده.
    اگر دعوت‎نامه داشته باشید نیازی به برگه رزرواسیون هتل نخواهید داشت.
    مدارک مورد نیاز ممکن است گاهی با توجه به شرایط فرد و کشور صادرکننده ویزا متفاوت باشد که در این صورت بهتر است به بخش ویزای توریستی مربوط به همان کشور مراجعه کنید.

  • توجه: مدارک ترجمه شده، نیاز به مهر دادگستری دارند که معمولاً دارالترجمه‌ها خودشان پس از ترجمه مدارک، برای گرفتن این مهر اقدام می‌کنند.
  • توضیحات بیشتر :
    – برای اخذ ویزای شینگن برای کسانی مثل زنان خانه‎دار یا فرزندان که تحت تکفل‎اند، گواهی اشتغال به کار و شرح صورت‎حساب بانکی (با تاریخ گشایش حساب) مربوط به همسر یا پدر الزامی‌ است.- روی ویزا ذکر می شود با این ویزا چند بار می‎توانید به محدوده شینگن وارد شوید. کد ۱ (سینگل) یعنی اینکه پس از یک بار ورود و خروجتان از شینگن، ویزای شما بدون توجه به تاریخ اعتبار و روزهای مجاز آن باطل خواهد شد. به همین ترتیب کد نامحدود (مالتیپل) به معنی ورود نامحدود به محدوده شینگن است و شما می‎توانید در مدت اعتبار ویزا و تعداد روزهای مجاز مشخص در ویزای‎تان به شنگن وارد و از آن خارج شوید.
  • اولین ورودتان به مرزهای شینگن باید از همان کشوری باشد که در فرم تقاضای خود اعلام کرده و بر اساس آن ویزا گرفته‎اید. تغییر مسیر ورودی می‎تواند در مرزهای شینگن مشکل ایجاد کند و در بدترین حالت ممکن است ویزا را باطل کنند و دارنده ویزا را به کشور مبدا بفرستند.
    مثلا اگر شما ویزای شنگن خود را از یونان گرفته باشید ولی از فرانسه وارد شنگن شوید، مقامات مرزی در فرانسه می‎توانند به دلایلی کاملا قانونی به شما اجازه ورود نداده و شما را به کشوری در خارج از شینگن اخراج کنند.- بعد از ورود به محدوده شینگن عملا می‎توانید به همه کشورهای آن مسافرت کنید چرا که کنترل مرزی بین کشورهای شینگن وجود ندارد.
    – داشتن ویزای شینگن لزوما به معنی تضمین ورود شما به محدوده نیست. مقررات گفته‎شده چهارچوب کلی است و مقامات مرزی هر کشوری مجازند تا با توجه به وضعیت ویژه هر مسافر به او اجازه ورود بدهند و یا از ورودش به محدوده شینگن جلوگیری کنند.- افرادی که ویزای شینگن در گذرنامه‌ی خود دارند، شانس بیشتری برای اخذ ویزای دوباره خواهند داشت.

:در صورت تمایل شما می توانید از پکیج اقدام برای ویزای شینگن ما استفاده نمایید.

۰۲۱۸۶۰۲۸۱۸۳

۰۲۱۸۶۰۲۳۲۶۲

1hhhh